Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Capio Fastleger Rana AS
Fornøyd
Lege: Kristin Elisabeth Hovind SkrevetVeldig fornøyd med Kristin som fastlege til meg og mine barn. Faglig dyktig, lytter og er ikke redd for å ta en telefon videre dersom hun ikke har svaret selv. Tar seg tid og ser barna når de er der.
Flott legen. 😊
Lege: Svetlana Sundsfjord SkrevetKjæmpe fornøyd med legen.Eg blir lyttet og for svar på spørsmålene. En lege som aldri tok feil på min diagnosen. Veldig snill og flott dame. Bruker god tid på sine pasienter.
Dyktig
Lege: Kristin Elisabeth Hovind SkrevetBeste legen jeg og barnet mitt har hatt. Er faglig dyktig, noe jeg ser på som det viktigste hos en lege. Snakker direkte, så man kan ikke misforstå. Med barnet mitt er hun forståelsesfull og forsiktig. Anbefales som fastlege, og enda mer som barnelege.
Anbefales ikke
Lege: Kristin Elisabeth Hovind SkrevetEneste grunnen til at jeg går der er fantastisk betjening av de andre ansatte. Venter på plass hos annen lege.
Ubeskrivelig humørsyk og ustabil.
Hyggelig og forståelsesfull
Lege: Svetlana Sundsfjord SkrevetEr veldig for fornøyd med henne og nøler aldri om å bli henvist videre til noe annet som man vill undersøke.
Men dårlig service i skranken, de er træg og noen av damene vill man ikke møte.