Svetlana Sundsfjord
Jeg føler at legen tar meg på alvor når jeg er der, hun lytter til det jeg sier. Spør alltid hvordan jeg har og hva kan hun hjelpe meg med.
Ringer vist det er noe med blodprøvene/evt forklare et prøvesvar.
Har aldri hatt noen problemer med damene i luken, eller de som tar telefon eller de som er på laben. Syns dem e hyggelig.
Har en flott tilnærming til pasienten, lytter og er alltid oppdatert når du kommer til time. Hun er kunnskapsrik
Hun har kontroll på det meste, og har alltid følt meg godt ivaretatt hos Svetlana.
Er ikke sen om å henvise hvis du ønsker spesialisthjelp, og er ellers svært behjelpelig.
Super lege etter min mening. Var enig om kontorpersonalet, men enten har de skjerpet seg, eller fått nye folk. Har iallefall ikke hatt noen problemer med det i det siste.
Lyttende, dedikert , fokusert og handlekraftig. Oppdatert lege.Vennlig og god til å forklare vurdering og valg av behandling.Gir rask tilbakemelding på prøvesvar.
Kjæmpe fornøyd med legen.Eg blir lyttet og for svar på spørsmålene. En lege som aldri tok feil på min diagnosen. Veldig snill og flott dame. Bruker god tid på sine pasienter.