Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Capio Fastleger Rana AS
Sur og usympatisk
Lege: Kristin Elisabeth Hovind SkrevetVar på lege vakten i dag og ho var der som lege. Spurte meg hva jeg gjorde der. Usympatisk og veldig frekk å avvisende. Og va veldig sint virket det som. Og viste ingen forståelse om at eg hadde veldig nakke smerter så ble sent hjem med beskjed om at det ikke va noe farlig. Va ikke fornøyd med henne i det hele tatt. Passer overhodet ikke som lege
Omsorgsfull og ærlig
Lege: Linda Lynn Wright SkrevetFøler at ho tar meg alvorlig. Ho har tid til å høre på meg og tar tak i ting. Ho har sendt meg videre til spesialist når det har vært behov for det. Ho er ærlig og sier hvordan ting er.
Lyttende og tillitvekkende
Lege: Kristin Elisabeth Hovind SkrevetJeg har hatt Kristin som min fastlege i ca. 1 år og hatt ca. 4 legebesøk i denne perioden. Hun har gjort et udelt positivt inntrykk på meg. Hun lytter med stor empati og jeg har følt meg ekte ivaretattfra dag en. Hun virker sikker i sine vurderinger og ikke minst følger hun opp sine anbefalinger. Flott!
Forferdelig
Lege: Kristin Elisabeth Hovind SkrevetAldri vært hos en så usympatisk,sur,kjeftende å ubehagelig lege. Ropte å kjeftet på meg da jeg var hos henne pga.depresjon. Fikk beskjed om å ta meg sammen. Har i mine øyne valgt feil yrke da hun er som en berg og dalbane. Humørsvingninger uten like. Grudde meg til å komme til henne. Gla jeg fikk byttet lege!!! Anbefales absolutt ikke!
Vennlig og omsorgsfull
Lege: Linda Lynn Wright SkrevetVirker som hun bryr seg om pasientene. Er i bestandig godt humør. Tar seg alltid god tid uansett hvor forsinket hun er. Kjempeflink faglig lege!