Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Capio Fastleger Rana AS
Veldig flink og hjelpsom!
Lege: Svetlana Sundsfjord SkrevetSvetlana er en ekstrem flink lege! Aldri hatt dårlig erfaring med henne!
En ordentlig lege! :)
Møter pasientene med en hyggelig tone og hjelper de det hun kan! :)
Effektiv, trygg og faglig dyktig
Lege: Kristin Elisabeth Hovind SkrevetVeldig godt fornøyd med fastlegen min. Føler meg trygg og ivaretatt. Alltid fått god oppfølging av henne. Håper å få beholde henne som fastlege lenge!
Burde vært fjernet.
Lege: Kristin Elisabeth Hovind SkrevetKristin har totalt bommet på yrkesvalg, burde ikke praktisert som lege.
Hun lytter ikke, dårlig tid, hissig og humørsyk.
Har faktisk opplevd hun ropte/skrek til meg på en time, der jeg var i en veldig vanskelig periode i livet mitt (totalt nedkjørt)
Flott det er mulig å bytte lege:-)
Flink fagperson
Lege: Linda Lynn Wright SkrevetSer det er mange negative kommentarer om Linda.
Dette er for meg helt uforståelig, da Linda er en svært god lege og fagperson. Hun er flink til å lytte, og kan godt slå av en hyggelig prat.
Det er ikke noe tvil om hvem som er legen, hun holder litt igjen på reseptene, hvis det er snakk om B-preparater, noe som egentlig er bra.
Det er heller ikke noe problem å få sykemelding, så sant det er medisinsk grunnlag for det.
Jeg kan på det sterkeste anbefale Linda som lege.
Vil ikke anbefale
Lege: Linda Lynn Wright SkrevetLegen virker åndsfraværende og usikker under konsultasjon og gir lite tilbakemelding. Hun kunne oftere ha tatt prøver for å stadfeste sin diagnose. Hun kunne også ha vært snarere med å sende pasienten videre til spesialist. Det kan også se ut til at kommunikasjon med spesialist kan bli bedre.