Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Legetorget, Lillehammer DA
Flott fastlege
Lege: Kristoffer Wangen SkrevetJeg ble tildelt dr. Wangen etter at min gamle fastlege flyttet. Jeg har bare hatt gode erfaringer med ham. Han er imøtekommende og villig til å lytte. Jeg ble henvist videre til spesialistvurdering av ham, og han valgte riktig sted. Jeg er glad for at han er fastlegen min.
Hyggelig og hjelpsom
Lege: Marie Alma Christina Nordvi SkrevetHun ringte meg ang. resultatet etter en CT undersøkelse, for min fastlege er på ferie. Hyggelig dame 😁
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Ingvill Marie Teigen SkrevetRolig, empatisk, lett å få kontakt.
Tar meg på alvor. Grundig.
Følger opp det hun har lovet. God informasjon om resultater av blodprøver og om hva som må følges oss. Føler meg trygg hos Ingvild
Kompetent og hyggelig lege
Lege: Marius Mathias Bygdås Nordvi SkrevetMathias er faglig dyktig og lyttende. Han er effektiv, men tar seg tid til å bygge ett helhetlig bilde ved å stille gode spørsmål. Han gir god oppfølging ved behov.
Fantastisk lege
Lege: Marie Alma Christina Nordvi SkrevetSom hytteeier på Nordseter, trengte jeg en time i dag. Det ble ordnet, og jeg kom inn presis. Marie er en av de hyggeligste legene jeg har vært hos, blid og hjelpsom. Jeg fikk hjelpen jeg trengte. Tenk om alle kunne vært sånn. Terningkast 6+++ En kjempe hyggelig opplevelse. God påske til deg. Fra [Navn fjernet av moderator]