Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Gildheim Legesenter
Er deg evig takknemmelig
Lege: Mads Stene Johannessen SkrevetByttet fastlege da jeg ikke følte jeg ble ivaretatt av min tidligere fastlege.
Mads sendte meg ved første konsultasjon til ØNH og det ble raskt konstatert kreft i munnhulen.
Ble hasteoperert etter bare 5 dager den 22 des.2015 og ble utskrevet idag 29. feb. Etter 34 strålinger har jeg nok en lang vei å gå, men alt tilsier at jeg ble tatt hånd om i tide..
En fantastisk ung lege på alle måter som jeg varmt kan anbefale !
Anbefales
Lege: Elin Johanne Hansteen Strøm SkrevetElin er flink til å stille diagnose, evnt henvise videre til spesialist. Elin bryr seg om deg og hun tar seg tid til deg. Anbefales på det varmeste.
God lege
Lege: Mads Stene Johannessen SkrevetEn ung og flink lege. Jeg følte meg godt tatt imot.
Kan bli bedre på å se mennesket bak, men dette kommer nok med litt erfaring. Jeg kan trygt anbefale denne legen.
Bra lege!
Lege: Elin Johanne Hansteen Strøm SkrevetEmpatisk, tar seg tid til å spørre om ting som ellers ville kunne bli forbisett å forklarer vidare prosess på en god måte.
Anbefales virkeligen!
Lege som anbefales
Lege: Mads Stene Johannessen SkrevetGod lege som lytter til pasienten og er grundig. I tillegg har han humor og glimt i øyet. Anbefales.