Ditt Legesenter

Kirsten Flagstads vei 1 4621 Kristiansand S

Siste vurderinger av behandlere ved Ditt Legesenter

Virker uinteressert

Lege: Bjørnar Furnes Skrevet

Har hatt en hyggelig legetime her. Ellers har han kun inn i pcen sin og virket totalt uinteressert i sykdom eller fremgang. En dårlig match ifht mitt sykdomstilfelle

Tar blodpriser! Anbefales ikke

Lege: Nicolai Solborg Skrevet

Legen tok 1200,- for et dokument til skoleelev som skal ut på reise. Samme dokument får andre elever andre steder til 300,- hvordan er det mulig?
Dette oppleves veldig kritikkverdig og ren utnyttelse.

Lite hjelpsom

Lege: Bjørnar Furnes Skrevet

Jeg får svært lite hjelp, og dersom han ikke har tilstrekkelig kunnskap på området, blir det heller ingen henvisning videre til noen som kan gi meg den hjelpen jeg trenger. Virker ikke som han har interesse i å hjelpe meg med å finne ut av ting.

Min gode lege

Lege: Kim Håvard Bertheussen Skrevet

Kim Håvard er en god fastlege som følger opp mine sykdommer fysisk og sykisk. Han er en god støtte og gir ikke opp med å finne løsninger for mine bekymringer. Jeg ønsker meg enda mer veiledning, oppfølging og behandling hos ham fremover og ser viktigheten av å ha en god fastlege. En man kan stole på i vanskelige situasjoner.

"En rigid og nedlatende lege som avviser pasientens erfaringer og fakta"

Lege: Kristian Melvik-Styles Skrevet

Rigid og arrogant lege som overkjører pasienten på nedlatende vis, nekter å tilegne seg ny kunnskap selv om han innrømmer å mangle 90% av forståelsen, vrir på fakta, tar ting ut av kontekst og forsøker å umyndiggjøre pasienten. Han avviser pasientens erfaringer, hevder at man ikke eier sin egen oppfatning av kropp og helse, og viser sterk motvilje mot pasientens kunnskap, erfaring og intelligens.