Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ditt Legesenter
Grundig fastlege
Lege: Nicolai Solborg SkrevetGir grundig oppfølging og er en flink fastlege. Er generelt en hyggelig fastlege som tar seg tid til pasienten.
Trygg , kunnskapsrik og dyktig lege
Lege: Kristian Melvik-Styles SkrevetKjempe dyktig , seriøs , og flink lege . Spesielt med barn . Anbefales.
En lege som tar deg på alvor, lytter .
Veldig fornøyd!
Lege: Monica Øgrey Brandsdal SkrevetVeldig flink lege! Byttet over til henne siden jeg ikke følte at min gamle lege tok meg seriøst. Monica var veldig hyggelig mår jeg først møtte henne, tok meg seriøst, hørte på det jeg sa, skrev ned alt, ga meg alle svar jeg trengte og hjalp meg med å få det jeg trengte. Nå venter jeg på svarene fra prøvene. Veldig hyggelige dame som tok blodprøve av meg også! Utrolig fornøyd og kan anbefales!
Fantastisk
Lege: Monica Øgrey Brandsdal SkrevetBle veldig lei meg da Lindebø sluttet. Var pasient hos ham i over 30 år. Men så kom Monica. Ingen kunne vært bedre til å overta. Har tillit til henne hele veien. Hun har alltid tid, er utrolig dyktig, lytter og veileder. Aldri redd for å høre med de andre hvis hun er i tvil om noe. Håper hun blir til hun går av med pensjon.
Min trygghet.
Lege: Kim Håvard Bertheussen SkrevetDr. Bertheussen, som er min fastlege, imponerer meg. Han overtok meg fra Dr. Vik, som var som å hoppe etter Wirkola……
Han har etter en tid som min fastlege, overgått forgjengeren.
Han er lyttende, jeg blir tatt på alvor, og han utreder mine utfordringer.
Når han ikke føler at han strekker til selv, nøler han ikke med å ordne ekstern hjelp.
Dette får meg til å føle meg trygg på at jeg alltid får den beste behandling.
Blir ikke bedre!