Om vurderingeneSiste vurderinger av Strømsø Kjeveortopedi
Vond opplevelse
Tannlege: Shams Sam Arvini SkrevetLang behandlingstid. Min andre runde med regulering grunnet åpent bitt. Ble først fortalt at dette skyltes tunge-, evt talefeil, og fikk en rekke øvelser for dette. Ble så fortalt at jeg trengte kjeveoperasjon for å korrigere bittet, og trakk to friske visdomstenner for å gjøre plass til kjeveoperasjon etter reguleringen skulle tas av. Gruet meg til denne operasjonen gjennom hele behandlingstiden.
Da reguleringen skulle tas av ble jeg henvist til ØNH Arendal der jeg ble informert om at kjeveoperajson ikke var nødvendig, mangler nå to tenner som jeg gjerne skulle hatt.
Behandlingsmetode opplevde jeg som rotete, og etter innfall. Gjennom hele behandlingstiden opplevde jeg usikkerhet rundt min situasjon. Sluttresultatet ble bra, og Sam er imøtekommende og hjelpsom, men vil ikke anbefale han videre.
Et mangfoldig kaos og elendig resultat
Tannlege: Shams Sam Arvini SkrevetDårlig kommunikasjon, lang behandlingstid som fremstod som nesten etter innfallsmetoden underveis og et elendig resultat etter over 3 år med regulering.
Uhyre uprofesjonell adferd, aggressiv oppførsel ved spørsmålsstilling og rett og slett en ubehagelig erfaring. Anbefaler sterkt å styre unna og søke andre alternativer.