Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Vålerenga-Ensjø Helsesenter AS
Uproff, styr unna
Lege: Dag Otto Kleppe Skrevetoppleves som arrogant og nedlatende
følger ikke opp pliktene sine etter konsultasjon
takler ikke kritikk i ettertid
Ingen hastetimer
Lege: Amir Yosef Madadi SkrevetFår ikke hastetime, bare over telefon. Vet ikke når de ringer. Rekker du ikke telefonen er timen mistet. Lege sier man må møte opp, resepsjonen sier ikke møt opp. Resepsjonen legger på når man ringer.
God service hvis du får det til
Lege: Dag Otto Kleppe SkrevetLegen ta deg seriøs og hører på deg. Det er ikke langt vente tid til å få timen, hvis det gjøres via Helsenorge. Det er ganske vanskelig å få noen til å svare på telefonen.
Det ser ut som det ikke er noen kommunikasjon mellom resepsjonen og legen selv. Etter at jeg ventet 30min, resepsjonen viste ikke hvis legen var på jobb. Fikk beskjed at legen er ¨på vei¨. Siden det var ikke klar når legen skal komme, gikk jeg- 40min etter at timen min startet. Synes dette er ikke greit.
Empatisk, oppmerksom og omsorgsfull
Lege: Amir Yosef Madadi SkrevetJeg og barna mine har hatt Madadi som fastlege i over ti år. Vi opplever alltid å få time raskt og at vi blir prioritert ved behov. Jeg opplever alltid å bli tatt på alvor og oppfatter Madadi som en oppmerksom og lyttende lege. Jeg føler meg alltid godt ivaretatt ved behandling og oppfatter Madadi som en samvittighetsfull og omsorgsfull lege.
Lytter og tar deg seriøst
Lege: Dag Otto Kleppe SkrevetHan tar meg alltid seriøst og avbryter deg ikke. Tar seg god tid og gir inntrykk av at du kan stole på han. Han gjør sitt beste for å hjelpe med alt jeg har hatt problem med.
Umulig å ringe for å få time da du gjerne må sitte i telefonkø i to timer. Anbefaler å booke time online.