Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Capio Fastleger Gjøvik
Bedre blir det ikke!!
Lege: Even Paulsen Trætteberg SkrevetSom en voksen mann har jeg av naturlige årsaker måttet bytte fastlege ett par ganger. Ingen tidligere har vært i nærheten av Trettebergs nivå. Oppriktig interessert, faglig meget dyktig, løsningsorientert og effektiv.
Hjelpsom, nøye og faglig dyktig!
Lege: Vahid Khazaei SkrevetMin familie har fått god hjelp av Dr. Khazaei. Han tar seg tid til å lytte og tar ansvar. Vi er kjempefornøyd med vår nye fastlege og håper å beholde ham så lenge som mulig.
Trygg, rolig og kunnskapsrik
Lege: Vahid Khazaei SkrevetFørste besøk i dag. Følte meg trygg og ivaretatt av en lege som er oppdatert innen medisin og interessert i å følge opp.
God kommunikasjon og trygg
Lege: Vahid Khazaei SkrevetBlir godt mottatt. Legen tar seg tid, og han kommuniserer godt og fremstår som trygg og kunnskapsrik.
Ikke dra hit vist du trenger hjelp!
Lege: Vahid Khazaei SkrevetTar deg ikke seriøst vister ingen interesse for og hjelpe deg. Har du prøvd to slag av en pille og de ikke funker er det ikke noe mere han kan gjøre. Har ikke hørt om nedtrapping av sterke medisiner og vil kutte deg helt ut og sende deg på vei uten støtte. Uinteressert i og høre på hva man har og si.
Har ikke hørt om og henvist videre vist det ikke er noe han kan gjøre.
Styr unna!