Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Capio Fastleger Gjøvik
Flink og trygg lege
Lege: Vahid Khazaei SkrevetEnestestående lege
Dr Vahid er vel beste legen jeg har vært bort i.
Kom med et hav av problemer som jeg fikk ordnet etter et par konsultasjoner, klarte tom bli gravid.
Syns folk sutrer mye om dagen, han gjør alt som makter han tross alt ung alder.
Arrogant, mangler kunnskap og nedlatende
Lege: Vahid Khazaei SkrevetAnbefaler ikke denne legen. Fikk ingen hjelp da jeg var gravid og hadde store blødninger. Jeg visste ikke hvor langt jeg var på vei og det hadde han ingen planer om å hjelpe meg å finne ut heller. Han avfeide det hele med at spontanabort var vanlig. Da jeg ikke var fornøyd med hjelpen (jeg ikke fikk) fikk jeg beskjed om å finne meg en ny fastlege, noe jeg uansett hadde tenkt å gjøre.. Nå ett år senere sitter jeg her med en frisk og fin baby. Aldri følt meg så lite ivaretatt hos en lege før. Har vært der en gang før også med annen problemstilling og fått samme negative opplevelse. Virker mer opptatt av status enn å hjelpe pasientene sine. Virker å mangle mye kunnskap men framstår som en som kan alt og vet alt. Styr unna.
Ikke fornøyd
Lege: Vahid Khazaei SkrevetFøler ikke at jeg er på linje med denne legen desverre.
Han lytter, men virker litt kjapp i avgjørelsene sine.
Dårlig kommunikasjon, mulig dårlig dag?
Lege: Even Paulsen Trætteberg SkrevetFremsto sur, sliten og lite pasientvennlig. Ble sur da jeg klaget over å ha ventet i 4 timer. Etter at jeg gjorde dette var han fullstendig uinteressert i mitt sykdomsbilde og ble ufin da jeg ønsket videre oppfølging av Volvat.
Styr unna
Ikke fornøyd!
Lege: Vahid Khazaei SkrevetVar hos han i vinter. Han sa han skulle hjelpe meg med psykolog og alt. Siden jeg må hente papirer ifra barnevernet så har det tatt tid i tillegg til vinterdepresjoner. Plutselig så er jeg utestengt ifra pasientsky og skjønner ingenting. Da drar jeg ned på kontoret så er han borte på studie frem til etter sommer. Ingen beskjed eller noe og nå har saken min ligget der i 1 mnd med purringer ifra nav og ingenting har skjedd. Han har ikke gitt saken videre til sine kollegaer heller. Er så frustrert at jeg vet ikke hva jeg skal gjøre. Sliter med sinne og aggresjon oppå dette i tillegg. Vet ikke hvor lenge jeg orker å fortsette å oppføre meg sivilisert...