Capio Fastleger Gjøvik

Trondhjemsvegen 8 2821 Gjøvik

Siste vurderinger av behandlere ved Capio Fastleger Gjøvik

Den beste av alle 👍😇

Lege: Vahid Khazaei Skrevet

Så heldig jeg er som har kommunens beste fastlege! Alltid disponibel og følger opp med bistand i gode som onde dager
Takk Vahid

Arrogant og tar ikke pasientene seriøst

Lege: Vahid Khazaei Skrevet

Opplever at denne legen er arrogant og at han ikke tar pasienten på alvor. Jeg gruer meg til å kontakte han angående diverse på grunn av måten han møter meg. Styr unna.

Ekstremt rask og hjelpsom

Lege: Vahid Khazaei Skrevet

Ekstremt raske svar både digitalt, og fysisk. Kommer alltids med gode forslag, samt alternativer for behandling. Er du ålreit, så er han alltids ålreit tilbake. Han tar sine pasienter på alvor, og ordner det som trengs raskt og effektivt!

Ikke greit

Lege: Vahid Khazaei Skrevet

Hvis du tror du har vaginose/endometriose eller andre smertelidelser "der nede" du trenger hjelp med, så kan du droppe han her, han tar deg ikke seriøst!

Helt tragisk altså, å oppleve at legen bare flirer av deg når du kommer med denne typen problemer, og Vahid er ikke den første jeg opplever det med.

Styr unna!

Evt. Spar deg for masse tid og bortkastede penger, og ta kostnaden hos privatpraktiserende gyn. hvis du har mulighet. Der blir du tatt seriøst med en gang, nemlig!

Trygg, forståelsesfull, ekstremt intelligent

Lege: Vahid Khazaei Skrevet

Jeg har enda ikke kommet i en eneste situasjon der vahid ikke har svaret. Trengs det behandlig så fikser han, medisinsk hjelp så vet han hva som funker, henvisning til riktig sted- absolutt prakteksemplar av en lege.