Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Tromsdalen Legesenter
Ganske okey lege
Lege: Geir Pedersen SkrevetGrei kar. Litt stressa virke det som,men han tar tak i de problemene man måtte ha. Ting kan ta litt tid. Men en god og grei lege.
Fornøyd og ivaretatt
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetJeg er svært fornøyd med Trond som fastlege. Jeg og mine sønner har hatt han som lege i 6 år nå. Min erfaring er at han tar meg/oss seriøst, lytter, og ikke er redd for å innhente annen faglig ekspertise ved behov. Samtidig har vi alltid hatt en lett tone (ikke noen "ovenfra og ned" holdning), og han er stort sett i godt humør. De gangene jeg virkelig har trengt sykemelding har jeg alltid fått det. Har heller aldri hatt noen problemer i forhold til barna, synes han har kommunisert godt med dem (minstemann på 3 har vært mye syk). Og mye takket være Trond hadde jeg et godt svangerskap med minstemann,- ble tatt på alvor, han tenkte alltid på hva som var best for meg og barnet, og jeg ble sykemeldt når det var behov for det. Hadde en kvinnelig fastlege under første svangerskap, for 15 år siden. Det var nesten 9 måneder med kvalme, (slutta å spy når jeg gikk ut i perm.) og elendig form, og det eneste legen lurte på var "hvorfor jeg var kvalm ennå".... Nei, all honnør til Trond, vi er ihvertfall svært fornøyde.
Flink lege, som alltid har godt humør
Lege: Trond Harald Hafstad SkrevetJeg synes Trond er en flink lege, og er veldig glad for at han er positiv og lyttende når jeg er hos han. Det virker som han bryr seg om pasientene sine, og at han er veldig innstillt på å hjelpe uansett problem.
Den beste legen,,,
Lege: Morten Anders Høyer Skrevethar hatt Morten som fast legen i 21 år,, stor fornøyd med han og er veldig glad får å ha han som min lege. Er tilgjengelig når jeg treng han, koselig og omsorgsfull, ser alltid positiv på tung kommer aldri med noe negativ.
beste legen æ har hatt
Lege: Jon-Christer Ovanger SkrevetVeldig flink.veldig forståelsesfull.flink med barn.