Mani Dent Tannlege Nazanin

Telefonnummer400 77 224400 77 2 ...
Prinsens gate 22 0157 Oslo
Mani Dent Tannlege Nazanin holder til i Oslo

1 vurdering
1 vurdering

Siste vurderinger av Mani Dent Tannlege Nazanin

Fantastisk tannlege!

Pris

Hun har kurert min tannlegeskrekk og er veldig nøye og gir super oppfølging og omsorg. Meget dyktig tannlege!

Fantastisk tannlegeopplevelse- personlig og profesjonell

Pris

Jeg kan ikke få rost Nazanin nok!
Fra første stund følte jeg meg sett, hørt og ivaretatt på en måte som bare en dyktig og dedikert fagperson kan gi.

Nazanin er utrolig profesjonell, rolig og tålmodig. Hun tok seg god tid til å forklare behandlingen og sørget for at jeg følte meg komfortabel gjennom hele prosessen.

Det at hun jobber alene gjør hele opplevelsen enda mer personlig og hyggelig. Jeg følte meg ikke som “enda en pasient”, men som en viktig person hun virkelig brydde seg om. Klinikken er ren og velutstyrt, og jeg fikk all den hjelpen jeg trengte – med et smil.

Hvis du ønsker en tannlege som virkelig tar vare på deg, så er Nazanin det perfekte valget. Jeg er utrolig takknemlig for å ha funnet henne og kan varmt anbefale henne videre!

En reddende engel

Pris

Ble anbefalt Nazanin av en venn. Han beskrev henne som en meget dyktig tannlege i tillegg til å være et godt menneske med et stort hjerte som tar folk på alvor.

Har hatt ekstrem tannlegeskrekk i alle år og har måtte ha følge og tatt beroligende for tannlegetimer. Men etter å ha opplevd hvor trygg, respektfull og behagelig Nazanin er som tannlege var det ingen problem å ta turen dit alene - og nå har jeg taklet sprøyter og borring av hull helt uten beroligende, uten å skamme meg eller kjenne meg invadert. Det gikk så bra! Tennene ble så fine og det var bare en virkelig god og hyggelig opplevelse ! Gikk derifra med en varm følelse av å bli ivaretatt og tatt på alvor.

Er fattig og har trengt støtte fra nav til tannlege og forvirring med påfølgende avmakt rundt dette har stått i veien for tannpleie- Nazanin har hjulpet meg med å få orden på dette så jeg får kommet igang. For en lettelse.

Det er mulig denne damen faktisk er en engel i tillegg til å være tannlege- hun har iallefall vært en reddende engel for meg og ikke minst for tennene mine.