Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ganddal legesenter
Nr.1!
Lege: Ane Wiksnes SkrevetAne overtok legepraksis etter legen jeg har hatt siden jeg var 3 år, som var fantastisk.
Ane har viste seg å overgå han i alt hun gjør. Hun er imøtekommende, trygg, omsorgsfull og ekte.
Jeg er så glad for å ha denne fastlegen -det samme er hele familien min, både eldre og yngre!
Hyggelig og imøtekommende
Lege: Ane Wiksnes SkrevetFantastisk dame som tar en på alvor. Ikke min fastlege men var så heldig å få komme inn til henne ettersom at jeg hadde diffuse smerter. Hørte etter og tok meg på alvor med en gang.
Tålmodig og lyttende lege
Lege: Anton Höhn SkrevetHar bare gode erfaringer med denne lege som jeg riktignok har hatt kort tid. Men alltid imøtekommende og forstående.
Trygg og effektiv
Lege: Anton Höhn SkrevetHan er veldig imøtekommende, snill og tålmodig med barn, tar meg seriøst, er profesjonell og effektiv, føler jeg er i gode hender og får hjelp fort.
Lite imøtekommende
Lege: Anton Höhn SkrevetBruker mye tid på å forklare uvesentlig ting, som pasienten vet fra før. Virker ikke særlig interessert i å hjelpe eller videresende til andre faglige instanser.
Oppleves som vedkommende er lite lydhør til pasienten og har heller ikke satt seg inn i pasienten sin helse historikk.