Greverud Legesenter

Flåtestadveien 3 1415 Oppegård

Siste vurderinger av behandlere ved Greverud Legesenter

Dårlig lytter

Lege: Tine Bruen Olsen Skrevet

Forsinket, virker stresset, tar tlf.under konsultasjon må gå ut på venteværelse så hun kan prate uforstyrret. Forlater kontoret da hun må gjøre noe. Sier hun har dårlig tid, ikke koselig å høre. Føler hun vil bli fort ferdig, bruker ikke de 20 min.som jeg har krav på. Dårlig lytter. Har byttet til ny fastlege.

dyktig lege

Lege: Gerhard Meidell Gerhardsen Skrevet

en meget dyktig lege som hører på pasienten og forklarer så man kan forstå det som blir sagt

Sympatisk og hyggelig lege

Lege: Tine Bruen Olsen Skrevet

Jeg byttet nylig til denne fastlegen og har kun vært der en gang. Jeg fikk allikevel et kjempegodt inntrykk av henne. Hun var blid, hyggelig og virket oppriktig interessert i å hjelpe meg som pasient. Hun tok seg også god tid. Jeg er glad for at jeg byttet til dr. Olsen, og anbefaler henne på det sterkeste!

Veldig fornøyd

Lege: Viviann Sør-Reime Borge Skrevet

Jeg opplever å bli tatt på alvor av legen. Hun er grundig, tar seg god tid og er en god lytter.

Vanskelig å "nå inn" til..

Lege: Viviann Sør-Reime Borge Skrevet

lett å prate med, men litt vanskelig å "nå inn" til, mao få til å forstå hva du faktisk mener og vil/ønsker. Har blitt til stadighet avbrutt i timene av plagsomme telefonsamtaler som har en tendens til gjøre at jeg må forklare meg på nytt.