Om vurderingeneSiste vurderinger av Doktor Akram AS
Imøtekommende, forståelsesfull og dyktig til å lytte.
Lege: Mohammad Suleman Akram SkrevetBegynte i behandling hos Dr Akram da jeg gikk gjennom en meget tung periode i livet.
Dr Akram var imøtekommende, forståelsesfull og dyktig til å lytte.
Han var tydelig og la fram en god behandlingsplan helt fra begynnelsen.
Vi satte oss mål jeg kunne jobbe fram mot.
Følte meg både sett, hørt og respektert.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Mohammad Suleman Akram SkrevetHan er veldig kompetent og profesjonelt. Han er faglig flinke.
Han har gode menneskelige og empatiske evner. Han hjalp og legge det vonde bak seg og søke nye løsninger i fremtiden. Han bidratt til å bygge en tillit. Veldig fornøyd :)
Kompetent og løsningsorientert veileder for familier
Lege: Mohammad Suleman Akram SkrevetDr. Mohammad Suleman Akram er en kompetent og empatisk lege som vi har hatt gleden av å konsultere for vår datter, som har ADHD og er på autismespekteret. Hans evne til å lytte med innlevelse og forståelse, kombinert med en pragmatisk tilnærming, har vært til stor hjelp for oss som foreldre.
Han har gitt oss konkrete og anvendelige råd som har bidratt til en bedre hverdag for vår datter og oss som familie. Hans veiledning har styrket vår forståelse av situasjonen og lagt grunnlaget for praktiske løsninger.
Dr. Akram er en fagperson som skaper tillit og trygghet, og vi setter pris på hans profesjonelle og målrettede tilnærming. Vi kan trygt anbefale ham til andre som søker en grundig og løsningsorientert lege.
En uvurderlig støtte i saken
Lege: Mohammad Suleman Akram SkrevetSakkyndig Akram fremstod som svært kompetent og profesjonell, noe som ga trygghet i håndteringen av saken.
Jeg opplevde for første gang som mann og far å virkelig bli tatt på alvor. Dette har gjort en enorm forskjell, både for sakens framdrift og for min egen opplevelse av rettferdighet.
Akram har en løsningsorientert tilnærming og evner å fokusere på sakens kjerne, noe som bidrar til effektive tiltak og konkret oppfølging.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Mohammad Suleman Akram SkrevetLege med god kompetanse. Vi fikk en god opplevelse og forståelse av situasjonen. Han hjalp oss å løse problemene!