Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Solparken Legesenter
Lyttende og kunnskapsrik
Lege: Axel Meyer Simonsen SkrevetFøler at han tar pasienten på alvor og lytter til problemene. Sender oss videre til utredning hos spesialist/sykehus ved behov.
Imøtekommende, tillitsvekkende
Lege: Marte Kaasen Vaag SkrevetSvært godt fornøyd med mitt første møte med Marte.
Ga seg god tid, og jeg følte at hun ville bli kjent med meg. La plan for fremtidig besøk.
Utilgjengelig
Lege: Tarjei Dahl Svendsen SkrevetVar innom Tarjei første gang tidlig i oktober. Det var en raskt time, men jeg fikk beskjed om at jeg skulle få videre henvisning. Jeg fulgte opp i november på Helsenorge og han sa det skulle komme "i nærmeste fremtid". Jeg fulgte opp i desember og fikk bare beskjed om at meldingen var journalført. Nå er vi midt i januar og jeg har byttet lege.
Trygg og kunnskapsrik lege
Lege: Elias Olsen Ørnes SkrevetEn lege som virkelig ivaretar og følger opp pasientene sine på en god og tilfredstillende måte. Han fremstår som oppdatert på eget yrke og henviser videre til aktuell spesialist der hans egen kompetanse ikke holder mål.
Bølle
Lege: Tarjei Dahl Svendsen SkrevetKjefter og legger på når æ ringte han (på feil tidspunkt), uten å høre hva jeg ringte for. Har satt meg på venteliste hos en lege som vil være en god lege.