Logo for House of Health

Logo for House of Health

Undersøkelse og behandling
Sted: House of Health
Pris: 1500 kr

En undersøkelseskonsultasjon består av anamnese, fysisk funksjonsundersøkelse, ultralydundersøkelse* og behandling. Behandling kan innebære manuell behandling, øvelser, treningsplan m.m. Varighet: 60 minutter. Pris for påfølgende behandlinger er 850 kr (varighet: 30 minutter).

*Ultralyd belastes som tilleggstjeneste.

I dag 26. feb I morgen 27. feb Fre 28. feb Lør 1. mar Søn 2. mar

Neste time:

Siste vurderinger av House of Health

Trygt og fin oppelvelse.

Manuellterapeut: Stavros Litsos Skrevet

Stavros er kjempekoselig og er flink til å begrunne og forklare hva som foregår i kroppen. Er også veldig kunnskapsrik og nøye.

Fra første stund ble jeg møtt med vennlighet og profesjonalitet.

Manuellterapeut: Stavros Litsos Skrevet

Jeg er veldig fornøyd med behandlingen jeg fikk hos Stavros Litsos.Behandlingen var profesjonell, effektiv og tilpasset mine behov. Fysioterapeuten var både kunnskapsrik og imøtekommende, og jeg følte meg godt ivaretatt gjennom hele prosessen. Jeg merket tydelig forbedring, og jeg setter stor pris på den gode oppfølgingen jeg fikk. Anbefales på det sterkeste.

Meget kompetent, trygg og løsningsorientert

Manuellterapeut: Stavros Litsos Skrevet

Stavros er meget kompetent og har en faktabasert tilnærming. Det gir meg trygghet for videre fremdrift og helning.

Solid kunnskap og god oppfølging

Manuellterapeut: Stavros Litsos Skrevet

Var til konsultasjon før en prolapsoperasjon og fikk grundig vurdering i tilstand, funksjonsnivå og sannsynlig omfang av inngrep og fremtidig resultat. Samt gode øvelser for å styrke redusert funksjon på grunn av plolapset.
God oppfølging etter operasjon med testing og forslag til gode opptreningsøvelser.
Stavros er kunnskapsrik og som pasient er det betryggende i å føle at han vet hva som er beste praksis for behandling av plagen. Alt blir godt forklart og dokumentert.

Uvanlig flink og hyggelig

Manuellterapeut: Stavros Litsos Skrevet

Stavros har nå hjulpet meg med fire forskjellige skader/vondter, og har uten unntak funnet ut av problemene og gitt meg øvelser som gir resultater. Svært kunnskapsrik og veldig hyggelig. Anbefales på det sterkeste!