Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ytteren Legesenter
Gjør jobben sin grundig. Mektig imponert
Lege: Kristian Bjellånes SkrevetGjør jobben sin meget grundig. Føler meg godt ivaretatt og forstått. Time samme dag fungerer utmerket. Alltid blid, hyggelig og imøtekommende
Usikker og varierende hjelp
Lege: Ingrid Eiterå SkrevetI møte me fastlegen virker det som dagsformen bestemmer om man får hjelp. Noen ganger veldig entusiastisk mens andre ganger blir man møtt med skepsis. Får ikke tillit.
Forståelsesfull og kunnskapsrik lege
Lege: Anita Husveg SkrevetHar hatt Anita som fastlege for meg selv og barna mine. Vi har hatt hatt flere andre fastleger i Rana, men Anita er den vi alle er desidert mest fornøyd med. Hun er lyttende, konkret, nøyaktig, sympatisk, og tar tak der det trengs.
Lite empati og forståelse.
Lege: Anita Husveg SkrevetLegen er dårlig til å kommunisere og oppleves som lite forståelsesfull og lyttende. Stiller jeg spørsmål ved det hun sier, blir hun irritert og nedlatende i svarene sine.
Omsorgsfull og hjelpsom
Lege: Kristian Bjellånes SkrevetOpplever han som en fantastisk god lege. Har hatt mye hjelp fra han både når det gjelder fysiske og psykiske plager. Han tar meg alltid seriøst og gjør så mye han kan for å hjelpe. Inne hos han er alltid et trygt og godt sted å komme. Alt i alt utrolig fornøyd og kunne ikke fått sagt det nok egentlig!