Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Bodø
FØLER MEG I TRYGGE HENDER
Lege: Hans Thorbjørn Kvig Rydningen SkrevetJeg er svært glad for at denne legen er blitt min nye fastlege. Han tok imot meg på en varm og omsorgsfull måte, hvor jeg fikk lagt fram de plager og bekymringer jeg hadde, til en lege som lyttet, og straks tok grep. Ut fra de utredninger/ undersøkelser som er foretatt, så har jeg fått en diagnose. Føler meg utrolig godt ivaretatt og i trygge hender hos denne lege. En helt fantastisk lege på alle måter.
Ble ikke forstått
Lege: Vegard Hansen SkrevetTar ihvertfall ikke transmenns helse på alvor. Jeg har store problemer psykisk knyttet til å være født slik og det har ført til en oppvekst med mobbing og overgrep og har store traumer knyttet til hverdagen. Ingen hjelp å få hverken hos han eller den psykologen det ble henvist til. Hun bare avsluttet uten at man vet hvordan man skal få hjelp hos evt andre instanser. Jeg ble ikke trodd. De tror ikke jeg har traumer tydeligvis.
Rolig, medfølende og trygg
Lege: Geir Haugen SkrevetHar hatt GH som fastlege siden tidlig 2000. Har gått dit med én tilstand som krever jevnlig oppfølging, og kommer innimellom dit med diverse andre ting. Føler meg alltid tatt på alvor, og at det foreslås gode løsninger. Jeg opplever legen som faglig oppdatert og innsiktsfull.
Mitt inntrykk er at han setter av godt med tid til pasientene sine, noe som av og til skaper litt ventetid, noe jeg har forståelse for.
Har vært en stor ressurs
Lege: Hans Thorbjørn Kvig Rydningen SkrevetDet var vanskelig å fylle skoene til min gamle fastlege. Det klarte Rydningen uten problem. Åpenbart travel, men tar seg tid når han trenger det. Imponerende for legene som har en så utfordrende jobb i fastlegekrisen. Har vært til stor hjelp for meg.
Den beste fastlegen
Lege: Stefan Kjelling SkrevetJeg har hatt Kjelling i omtrent ti år. Han var en helt fantastisk empatisk og erfaren lege, og følte meg alltid godt i aretatt fra topp til tå.
Hadde hatt han fortsatt om jeg ikke hadde flyttet. Ti av ti, terningkast seks, og fem stjerner!