Sentrumslegene Bodø

Sjøgata 6 8006 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Sentrumslegene Bodø

Meget dyktig lege

Lege: Hege Sivertsen Andreassen Skrevet

Har dessverre blitt ufrivillig flyttet til en annen fastlege i byen som ikke er i nærheten av henne. Hun tok seg tid til å lytte/høre på pasienten, noe som er veldig viktig!
Bare synd at alle valgte henne, og at hun derfor fikk altfor mye å gjøre. Det er imidlertid veldig forståelig!

Knallflink

Lege: Synne Berild Skrevet

Synne ser og hører meg som pasient og er varm og behagelig i sin framtoning. Veldig takknemlig for å ha henne som fastlege.

Kunnskapsrik lege

Lege: Synne Berild Skrevet

Uten tvil Bodøs beste lege! Kan mye om både fysiske og psykiske plager, og nøler ikke med å henvise til spesialist dersom det trengs. Behagelig og lun person. Trygg å ta celleprøve hos. Anbefales på det varmeste.

Tar pasienten på alvor

Lege: Vegard Hansen Skrevet

Har hatt Vegard til fastlege i mange år. Mye kontakt siden 2017. Fantastisk god oppfølging. Har tatt meg på alvor, kontaktet både NHLS og Rikshospitalet ved behov. Et stort savn at han forlot Fauske. Skal prøve å få han som fastlege, selv om jeg bor i Fauske kommune.

Nølende og lite imøtekommende

Lege: Vegard Hansen Skrevet

Da min gamle fastlege dessverre sluttet i jobben sin tok Vegard over hans plass. Med store sko å fylle har man forsøkt å holde forventningene nede. Likevel har jeg vel aldri følt meg så lite hørt av en lege før. Med så store behov for hjelp og det å da bli så lite hørt og forstått gjør meg trist. Kommer til å bytte lege.