Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Rønvik Legesenter
kjempe lege
Lege: Natalia Leonidovna Savinova Danielsen Skrevethar hat henne som lege i snart 6 år.er kjempe fornøyd med henne.bor til og med i en annen kommune langt fra bodø..
Tragisk
Lege: Tore Michaelsen SkrevetEtter å ha møtt han på helsestasjonen og legevakten må jeg si at dette er den mest arrogante legen jeg noen gang har møtt.
Hyggelig og effektiv
Lege: Natalia Leonidovna Savinova Danielsen SkrevetSer at noen føler at de ikke blir tatt på alvor av Natalia Danielsen, eller at hun tar seg lite tid eller tar over samtalen. Vel. Jeg har hatt Natalia som fastlege i snart 3 år og er bare kjempe fornøyd.
Jeg går bare til legen når jeg er ordentlig syk eller når noe er galt, ikke for en forkjølelse eller lignende. Føler kanskje at det har noe å si for måten hun ser på pasienten på, det blir vanskelig å ta noen på alvor som bestiller time ofte og for ingenting.
De gangene jeg har vært hos henne har hun tatt seg god tid når det trengtes, også utenom arbeidstiden eller i pauser. Hun spør videre for å finne ut av årsaken (kanskje her noen synes at hun overtar samtalen, men hvordan skal hun ellers få nok informasjon?) og forklarer godt.
Har aldri syntes hun var vanskelig å forstå og liker hennes bestemte væremåte :)
Ikke helt fornøyd
Lege: Natalia Leonidovna Savinova Danielsen SkrevetJeg har nå gått hos Natalia i snart 2 år, og jeg føler ikke jeg får den hjelpen jeg trenger når jeg trenger den. Hun tar over samtalen slik at jeg ikke får fortalt alt jeg ville når jeg bestilte legetimen. Det virker nesten som jeg er litt til bry når jeg har time, og at hun nesten ser ned på meg når jeg forteller hva som plager meg. Har veldig lyst på en ny lege som forstår meg bedre og kan kjelpe meg bedre.
Ser helheten
Lege: Tore Michaelsen SkrevetTore er den beste legen jeg har hatt. Han ser hele mennesket, tar alle eventualiterer med i sin vurdering. En menneskekjenner. Flink og følge opp.