Rønvik Legesenter

Havnegata 9 8006 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Rønvik Legesenter

Hyggelig

Lege: Tore Michaelsen Skrevet

Etter mange besøk føler jeg meg altid velkommen og får hjelp. Kort ventetid og vennlige folk

Hyggelig og effektiv

Lege: Natalia Leonidovna Savinova Danielsen Skrevet

Lytter, forklarer hva hun vil anbefale og videresender om hun ikke selv har ekspertisen. Går langt for å løse problemer og setter seg inn i journaler og problemstillinger. Veldig fornøyd.

En meget bra lege!

Lege: Tore Michaelsen Skrevet

Grundig, interessert, og meget dyktig lege! Flink med unger! God følelse å være til konsultasjon hos han, fordi han lytter og engasjerer seg! Blid og lett å prate med! Han er grundig,! Denne legen føler man seg trygg og ivaretatt hos! En meget bra lege!

Har byttet

Lege: Natalia Leonidovna Savinova Danielsen Skrevet

Har hatt Natalia som fastlege en stund nå og er ikke fornøyd. Hun tar over samtalen, og føler jeg ikke får sagt det jeg vil. Hun er ikke noe flink til å finne ut av hva smertene kommer fra og skriver heller ut smertestillende. På grunn av dårlig kommunikasjon og følelsen av å ikke bli tatt på alvor har jeg nå byttet fastlege.

Bytter fastlege med tungt hjerte.

Lege: Tore Michaelsen Skrevet

Siden man har flyttet til en annen del av landet, må man å bytte fastlege, å det er med tungt hjerte.
Da han er en utrolig flink lege, som holder sine ord, hører etter og tar seg tid.