Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mørkved Legesenter
Beste legen jeg har hatt
Lege: Jørgen Nissen-Nygård SkrevetHyggelig, oppmerksom, tar seg tid men er effektiv, tar bekymringer seriøst.
Trygg.
Beste legen jeg har hatt.
God tid, empatisk og kunnskapsrik.
Lege: Marius Johansen SkrevetEr veldig fornøyd med Marius Johansen som fastlege. Han setter seg inn i sykdomsbilde. Han et trygg og empatisk. Kjempegod lege.
Byttet lege
Lege: Jørgen Nissen-Nygård SkrevetJeg hadde følgende opplevelse; Uengasjert og arrogant. Ikke opplevd en slik kommunikasjon verken før eller etter fra lege.
Ikke fornøyd
Lege: Jørgen Nissen-Nygård SkrevetVeldig hyggelig og trivelig lege, men det var ikke før man fikk snakke med ny lege man virkelig forstod hvor useriøst man hadde blitt tatt.
Har hatt han som lege i flere år og har de siste to årene følt at han ikke tar problemene mine seriøst. Har ofte blitt sendt ut av legekontoret med resepter for å maskere symptomene, i stedet for å faktisk utrede hva som er årsaken til dem. Anbefaler ikke.
Engasjert, tilgjengelig,
Lege: Marius Rekkedal Edvardsen SkrevetDette er den beste fastlegen jeg har hatt, meget engasjert, jobber for pasienten. En mye mer empatisk og upretansiøs lege enn det du desverre ofte støter på av den eldre generasjonen med leger.