Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Mørkved Legesenter
Effektiv flink lege som ser deg som pasient
Lege: Marius Johansen SkrevetDyktig lege, effektiv men tar seg likevel tid nok til å se deg som menneske og pasient. Hyggelig og servicemindet
Veldig trygg100%
Lege: Jørgen Nissen-Nygård SkrevetBest fastlege jeg kjente.😊👍anbefaler til alle som trenger flink fastlege .
Jeg er veldig fornøyd i fem år nå. Tussen takk jørgen.🙏🏻🙏🏻
Dyktig lege
Lege: Marius Johansen SkrevetMarius er en dyktig og rolig lege med god og bred kompetanse. Han er grundig i jobben sin og det oppleves aldri som om han bare ønsker å bli fortest mulig kvitt meg. Klarer man å se bort fra selve klinikken er Marius et solid valg.
Trygg, kan sitt fag!
Lege: Marius Rekkedal Edvardsen SkrevetHan ser deg, er grundig og tar den tiden du og han trenger.
Kunnskapsrik og er en god lytter. Finner løsninger og skriver ikke ut «piller» og sykemelding hvis noe annet er å fortrekke. Gjør deg så frisk du kan bli og hjelper deg å stå i jobb så lenge dom mulig. Heldigvis ikke en lege du går til for «å sykemelde deg»
Anbefaler Marius Rekkedal Edvardsen på det sterkeste!
Meget bra og empatisk
Lege: Marius Johansen SkrevetMarius ser deg og tar deg seriøst. Faglig oppdatert og strekker seg langt i å finne løsninger for dine problemer. Anbefales!