Mørkved Legesenter

Mørkvedsentret 17 8028 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Mørkved Legesenter

Interessert og omtenksom.

Lege: Marius Rekkedal Edvardsen Skrevet

Marius er uten tvil den beste legen jeg har hatt. Han er alltid så blid og hyggelig. Du merker at han ønsker å hjelpe deg så godt han kan og bryr seg om deg som person og menneske. Han er også veldig flink til kommunisere og få deg til å føle deg trygg. Føles mer som man sitter å prater med familie og ikke fremmed.
Kan absolutt anbefale denne kunnskapsrike og lærevillige legen.

Flink lege

Lege: Marius Johansen Skrevet

En flink lege. Føler man blir hørt og tatt seriøst når man kommer dit. Er såklart travelt som fastlege, noe timene noen ganger bærer preg av. Litt merkelig humor, men med glimt i øyet gjør det bare hyggelig.

Trygg, tålmodig, kunnskapsrik, ADHD vennelig

Lege: Carl Albert Knutssøn Skrevet

En fantastisk lege som alltid tar meg på alvor! Har hatt han som lege siden jeg var barn, min mor før det og min bestemor fikk han som lege da min mor var ung.
Han lytter, er effektiv, snill. Han er flink med diverse diagnoser og veldig ADHD-vennelig.
Helsesekretærene er også veldig snille og tar seg god tid.

Kunnskapsrik.

Lege: Marius Rekkedal Edvardsen Skrevet

Marius er en flink, hyggelig og kunnskapsrik lege. Tar seg tid til pasienten, lytter og gir gode råd. Har hatt flere flinke fastleger opp gjennom årene, men Marius skal få være den beste. Forøvrig har Mørkved legesenter veldig hyggelige ansatte.

Ser hele mennesket

Lege: Marius Johansen Skrevet

En fantastisk lege. Kunnskapsrik, empatisk, nøye og pålitelig. Han ser pasienten og er interessert. Har pasienten med seg i diskusjon om behandlingsalternativer. Følger opp pasienten etter konsultasjon. Lytter og kommuniserer på en ypperlig måte. Byens beste lege.