Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fauske legesenter
Trygg og flink
Lege: Alexander Birkeland Mo SkrevetFantastisk lege som jeg anbefaler på det varmeste.
Veldig god menneskekjenner,meget dyktig lege.Gir seg god tid til å spørre og lytte. Føler meg veldig godt ivaretatt som pasient.
Virker kunnskapsrik.
Lege: Linn Therese Kristoffersen Jensen SkrevetJeg og min kone har hatt Linn Therese som fastlege siden januar 2023. Hun er hyggelig, kunnskapsrik, og lytter til pasienten. Vi føler oss trygge hos henne. Håper at hun blir i Fauske; hun er jo LIS-lege, så kanskje hun drar fra Fauske når hun er ferdig spesialist. Håper ikke det.
Flink lege
Lege: Alexander Birkeland Mo SkrevetHar hatt Alexander i 2 år nå, og vært mye i kontakt i forbindelse med diverse utredninger og plager.
Alexander er flink til å lytte, og samtidig interessert i å hjelpe deg som pasient, kunnskapsrik og effektiv.
En trygg og god lege.
Lege: Stefan Bringsli SkrevetHar bare disse ordene å si! En fantastisk flink lege,hyggelig og imøtekommende mot sine pasienter og meg.
God erfaring
Lege: Sunniva Alm Roman SkrevetEn trygg og rolig lege som hører på pasientene, tar seg tid på konsultasjonene og er virkelig en hjelp i nøden.
En super lege!