Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ørnes Legekontor
Old style lege - god dialog med pasient
Lege: Haeng Nam Park SkrevetVirker grundig, interessert i pasienten, og kunnskapsrik. Som pasient hos andre fastleger, har det vært min jobb å følge opp at fastlegen gjorde det han sa han skulle gjøre. Park derimot tar selv jobben med å følge opp sine pasienter.
Meget bra fastlege
Lege: Manpreet Singh SkrevetManpreet er en kjempegod fastlege, kanskje den beste jeg har hatt. Han er veldig sympatisk og imøtekommende til problemene dine, kunnskapsrik og hyggelig.
Hjelpsom og hyggelig
Lege: Manpreet Singh SkrevetBle tatt godt imot av Singh. Han var veldig imøtekommende og ville mitt eget beste. Var redd for at han skulle være stigmatiserende mot psykisk helse, men tvert imot. Veldig fornøyd med bytte til Singh. Han mestrer kanskje ikke språket fullt, men det førte ikke til noen hindring.
Dyktig
Lege: Haeng Nam Park SkrevetTar seg god tid og er flink til å lytte. Viser omsorg og er alltid fornøyd etter og ha vært hos han.
Alltid forsinket
Lege: Manpreet Singh SkrevetVirker lite interessert i pasient. Alltid forsinket selv om det er første time. Lite veiledende i forhold til behandling.