Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Ørnes Legekontor
Alltid forsinket
Lege: Manpreet Singh SkrevetVirker lite interessert i pasient. Alltid forsinket selv om det er første time. Lite veiledende i forhold til behandling.
Er jo ikke på jobb!!!
Lege: Manpreet Singh SkrevetDenne legen står oppført på Eikelandsosen helsesenter, men har ikke vært på jobb på 6-7 mnd (!). Hvem er da fastlegen min? Ingen info fra kommunen heller eller Helfo!Den andre ledige legen er sykmeldt og de andre 3 har fulle lister. Helt ubrukelig system + at M Singh forsvant bare, kom ikke tilbake etter permisjon. Håper leselisten evt. selv vurderer dette.
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Haeng Nam Park SkrevetJeg opplever at jeg blir tatt på alvor og får bra oppfølging. Vi kommuniserer bra og jeg har full tillit til legen min.
Veldig flink fastlege
Lege: Maria Fitje Hoffmann SkrevetVeldig hyggelig og har en lett tone med pasienten. Hjelpsom og flink. Negativt at hun alltid er forsinket til oppsatt time, og det er lang ventetid for å få time. Men det skal også nevnes at jeg fikk time på dagen da det oppsto noe akutt.
kjempeflink, snill og tar seg tid.
Lege: Maria Fitje Hoffmann Skreveten av de få fastlegene som fortsatt tilbyr å dra på hjemmebesøk hos sine pasienter ved behov.
skarp, men empatisk, morsom og med glimt i øyet - når hun har tid. kan oppfattes arrogant/overbærende når stressa, men tåler også å bli konfrontert med det hvis man er misfornøyd!
hatt mange diskusjoner med henne over misforståelser, kommunikasjon mm, og hun er ALLTID villig til å la fortid være fortid, gi folk en ny kjangse og se fremover!
meget profesjonell og flink faglig. blir jeg skadet stoler jeg MYE mer på henne enn å dra på legevakta!!