Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Havna Legesenter
En dårlig opplevelse hos legen.
Lege: Kine Kalstad SkrevetByttet til Kine Kalstad for ikke så lenge siden. Første legebesøket der var utrolig dårlig. Følelsen av og ikke bli tatt på alvor/ sett ned på var ubeskrivelig dårlig. Dette ble også mitt siste besøk. Anbefaler ikke denne legen på noe vis.
Flink og vennlig!
Lege: Guro Arngjerd Antonsen SkrevetEr både faglig dyktig og engasjert i pasienten. Alltid vennlig og støttende. Føler meg godt ivaretatt.
Engasjert
Lege: Kine Kalstad SkrevetHar hatt henne som lege i flere år og blir bare mer og mer fornøyd etter som årene går.
Jeg kommer ikke til å bytte fastlege frivillig.
Flink lege
Lege: Kine Kalstad SkrevetJeg har hatt Kine Kalstad til lege i flere år nå, og er ikke enig i de tidligere vurderingene av henne. Hun er en flott lege som lytter, tar meg seriøst og gir god oppfølging - uansett om situasjonen er fysisk eller psykisk. Anbefaler henne på det varmeste.
Jeg får nesten alltid time på dagen, helt supert!
Korrekt dame
Lege: Kine Kalstad SkrevetHar hatt dr. Kalstad som fastlege nå et par år og er godt fornøyd. Hun tar seg tid ved konsultasjoner og er nøye med å følge opp. Hun tok feil på et punkt mht. min helse og hadde ingen problemer med å rette opp inntrykket. Tilgjengeligheten er vel så god som en kan forvente.