Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Havna Legesenter
Flink dame.
Lege: Kine Kalstad SkrevetSyns hun virket litt skummel og sur i begynnelsen, men etter å ha hatt henne som fastlege i mange år, opplever jeg at hun nå tar meg på alvor, lytter og prøver å hjelpe meg. Hun smiler og tar seg god tid når jeg er hos henne.
Kald og lite forståelsesfull.
Lege: Kine Kalstad SkrevetFremstår som ''sur'' og kald. Lite empatisk ovenfor pasienten, og veldig lite hyggelig. Byttet så snart jeg fikk sjangsen.
Min værste opplevelse
Lege: Kine Kalstad SkrevetNylig flyttet hit og har hatt en fantastisk fastlege tidligere. Ble helt utslått etter møte med henne. Aldri et smilt, mangel på empati. Har fått ny fastlege, men klarer ikke å glemme det traumatiske møtet med henne.
Sur, mistroisk og uinteressert
Lege: Kine Kalstad SkrevetKan ikke få byttet fastlege fort nok! Er du kroniker med smerteproblematikk må du raskt finne deg en annen lege! Kine tror ikke på deg og er helt fastlåst i sine egne oppfatninger av ting. Er du ikke synlig syk er du ikke syk. Jeg har aldri møtt noen som virker så totalt misfornøyd med sin jobb og som viser det så tydelig i sin utførelse. Jeg pines heller enn å bli utsatt for den ydmykelsen det er å dra til Kine.
Hører ikke etter
Lege: Guro Arngjerd Antonsen SkrevetEr grei og proffesjonell, men hører det hun vil og gjør det hun "vet" er best uten å høre hva du sier. Hører heller ikke etter hvis du har kritikk, og er kjapp med å sende til behandling uten å finne ut hva som ligger til grunn.