Havna Legesenter

Moloveien 20 8003 Bodø

Siste vurderinger av behandlere ved Havna Legesenter

Uinteressert

Lege: Guro Arngjerd Antonsen Skrevet

Virker lite interessert og man føler seg mest til bry.
Skulle sende henvisning til CT undersøkelse etter å ha vært plaget lenge, men sendte den ikke. Måtte etterlyse den etter 5 uker uten at jeg hørte noe. Viste seg at den ikke var sendt! Helt utrolig! Blir kjempe provosert. Slikt slurv kan være direkte farlig om det er noe alvorlig. Anbefales ikke.

En dårlig lege

Lege: Kine Kalstad Skrevet

Har hatt Kine som lege i snart to år, og har sjeldent fått hjelp fra henne. Hun tar ikke problemene mine på alvor, og det er som regel bortkastet penger hver legetime.

Det er for det første lang ventetid. Og når man først har fått time, så må man som regel vente i minst en time etter den avtalte tiden man har fått. Ikke får man noen beklagelser eller forklaringer heller etter å ha ventet utrolig lenge.

Hun hører sjeldent på meg og mine problemer, og er veldig sta når det kommer til hva hun tror er rett eller hva som ligger til grunn for problemene mine, noe jeg ofte er svært uenig i. Det nytter ikke å si imot, for det er som å prate til en vegg. Det har ofte dukket opp situasjoner hvor jeg har ønsket å bestille en legetime, men som sjeldent blir gjort da jeg vet at jeg ikke blir å få noe hjelp.

Anbefaler ikke denne legen på noen måte!

Dårlig lege.

Lege: Kine Kalstad Skrevet

Vill ikke anbefale Kine som lege til noen.
Blir møtt med lite forståelse, opptrer kald å ufølsom.
Man får ikke den hjelpen man trenger hoss henne.
Hun er en lege man ikke på noen måter kan ha tillitt til.

Trygg og tillitskapende lege

Lege: Kine Kalstad Skrevet

Har hatt Kine som fastlege i flere år, i to perioder. Er veldig fornøyd. Er nøye, svarer folkelig på spørsmål, følger godt opp.
for å være en god fastlege må denne og av og til ta upopulære avgjørelser, gi beskjeder som kanskje ikke er etter pasientens ønsker. Viser seg i de fleste tilfeller er lønnsomt og tilsier ikke at legen er dårlig. for å være en god lege må de av og til ta upopulære avgjørelser.

På meg virker Kine stødig og alltid imøtekommende. Det medmenneskelige er absolutt til stede og det mangler ingenting på kunnskapen.

Flink og empatisk

Lege: Kjersti Elisabeth Mollnes Jæger Skrevet

Gikk til Kjersti høsten 2019 tidlig vinter 2020 og følte meg godt mottatt, hun var forståelsesfull og hjelpsom. Anbefaler henne absolutt.