Om vurderingeneSiste vurderinger av Viro Gynklinikk
Følte meg sett og møtt på en helt fantastisk måte
Lege: Vibeke Rognan SkrevetJeg kom for første gang inn på klinikken og ble møtt av en utrolig skjønn helsesekretær som umiddelbart fikk meg til å føle meg trygg.
Venter en stund over tiden på Vibeke for hun hadde en annen pasient, men da jeg selv kom inn til henne forstod jeg at hun tar seg god tid med pasientene sine. Og det er jo virkelig helt nydelig.
Hun er en skikkelig behagelig og fin person. Og jeg merket med en gang at hun kan sitt fag og er veldig trygg i det hun driver med.
Hun tar deg på alvor, lytter og kommer med gode råd og løsninger.
Jeg følte meg så godt ivaretatt.
Anbefales på det varmeste!
Beste av det beste Vibeke Rognan
Lege: Vibeke Rognan SkrevetBeste av det beste Vibeke!
Alltid profesjonell, kvalifisert og forståelsesfull.
Jeg føler meg alltid trygg med henne og ville ikke byttet henne ut med noen annen lege.
Anbefales på det sterkeste!
Trygt og hyggelig
Lege: Vibeke Rognan SkrevetVibeke var veldig lett å snakke med, jeg følte meg hørt og godt ivaretatt. Hun var nøye på å forklare hva hun gjorde underveis og passet på at nervene mine ikke tok over. Hun gav meg gode råd underveis og jeg følte jeg fikk oppklart mye jeg lurte på i forhold til egen helse.
Jeg satt også veldig pris på at det var mulig å ha time utenfor kjernetiden, og jeg slapp å måtte avspasere
Trygg og kunnskapsrik
Lege: Vibeke Rognan SkrevetHar vært hos Vibeke Rognan flere ganger. Hun er utrolig kunnskapsrik og veldig hyggelig ! Man føler seg veldig trygg og godt ivaretatt hos henne. Kan anbefale henne på det sterkeste !
God opplevelse
Lege: Vibeke Rognan SkrevetJeg kan anbefale Vibeke på det sterkeste. Hun er svært dyktig og kunnskapsrik. Man føler seg trygg og ivaretatt i en ellers ukomfortabel situasjon. Hun er også veldig forsiktig og skånsom. Veldig hyggelig og imøtekommende som tar deg godt og varmt i mot, og nå i nye og hyggelige lokaler i Asker sentrum.