Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Karmøy Lege og Helsetjeneste Kontor AS
En veldig, veldig dårlig opplevelse.
Lege: Angela Figueroa Garcia SkrevetEtter mitt første besøk hos min nye fastlege sitter jeg igjen med en veldig dårlig følelse av maktesløshet og stor frustrasjon.
Det var helt umulig å føre en dialog med legen. Jeg hadde forberedt noen spørsmål og hadde ønsker om fornyelse av resepter på legemidler jeg har benyttet kontinuerlig i over 40 år. Møtte her null forståelse, jeg ble ikke vurdert i det hele tatt og fikk heller ingen alternativ til medikamenter.
Så var mine tildelte minutter over og jeg ble regelrett sendt på dør.
Vanskelig kommunikasjon og behandling
Lege: Angela Figueroa Garcia SkrevetHun er spansk, snakker ikke godt norsk. Føler ikke at hun hører hva jeg sier. Hun finner ikke fram på PCen. Jeg gikk 25 dager og ventet på en medisin, fordi hun ikke skjønner hvilke paragrafer hun skal bruke. Må be om feks Atrovent 3 ganger før hun skriver ut, osv. Har liten tillit til henne og det gjør det
veldig vanskelig!!! Søkte på ny lege tidlig da jeg ble
overført til henne. Men
ventelisten er lang, håpet å
få rykke frem i køen fort, for
dette er håpløst!!!
Kommuniserer dårlig angående problemet det gjelder
Lege: Angela Figueroa Garcia SkrevetEr helt enig det de to siste innleggene forteller. Rot og feil/problemer med å få korrekte resepter jeg har hatt i en årrekke tidligere. Kommuniserer ikke om hva problemet gjelder, men henger seg opp i andre ting.Starter visitten med å si at hun har det veldig travelt. Flere besøk med dårlig kjemi som har ført til fustrasjon.
Uvennlig
Lege: Angela Figueroa Garcia SkrevetLegen er absolutt ikke interessert i pasienten. Sint og lite kommunikativ. Jeg bryr meg ikke om hva problemet ditt er, se på alt overfladisk. Det hele er veldig ubehagelig, men hun sier ikke engang hei, sier farvel eller smiler.
Avvisende, rotete,
Lege: Angela Figueroa Garcia SkrevetLegen følger ikke historikk og krever personlig oppmøte for å skrive ut resept på medisiner for kronisk sykdom. Legen klarer ikke å skrive ut resepter korrekt, noe som fører til merutgifter på opptil flere hundre kroner pr. mnd.
Legen har avvist forespørsel om legetime, uten begrunnelse.
Språknivå er høyt og kommunikasjon virker uproblematisk dersom en har norsk som morsmål.
Flink i dialog med barn. Snakker direkte til barnet.