Om vurderingeneSiste vurderinger av Psykologspesialist Ole-Sigurd Godager
Manglende kommunikasjon og lite utbytte
Psykolog: Ole-Sigurd Godager SkrevetDenne vurderingen gjøres etter at undertegne har vært på flere timer hos behandler og basert på det ønsker å gi en vurdering.
Starter med det positive som er at det er enkelt å bestille time og opplevde å få time raskt, virker som å være lett tilgjengelig slik at man raskt får satt opp ny time, med mulighet for relativt korte intervaller imellom.
Varighetene på timene har variert, dette kan skape usikkerhet på lengden ved at det har vart på alt fra 1 opp til 2 timer, så greit å få avklart på forhånd om man ønsker å vite det.
Min egne opplevelse med denne behandleren er dessverre ikke god, forsøkte å dra flere ganger da det ble sagt av behandler at han kunne hjelpe meg og at jeg blant annet gjorde jobben hans lett med det det jeg fortalt og svarte på de (få, som jeg opplevde det som) spørsmålene han stilte. Men jeg valgte å gi tillit til behandlers ord så derfor kommer jeg videre på timer som behandler setter opp så fort timen er over.
Etter flere av timene opplevde jeg å motta e-post med ulike artikler og teknikker som viste til det jeg hadde fortalt om i timen, dette var artikler og teknikker jeg selv kunne funnet på nett. Hensikten med å gå for å snakke med noen er jo nettopp det å ha en samtale. Da behandler fant en type teknikk han ville forsøke å benytte ble dette vanskelig å forklare forståelig med ord så den måtte sendes på e-post så jeg selv kunne se hvordan det foregikk, da jeg mottok e-posten for så kom på neste time forklarte jeg det som sto der, uforståelig fra min side hvordan han ikke fikk til å forklare det. Siste timen jeg valgte å dra på spurte jeg et spørsmål som det viste seg han hadde forklaringsproblemer med så kom jeg med alternativ til forklaring som han da valgte å velge som svar til meg. Etter denne timen valgte jeg å slutte å dra til denne behandleren da jeg opplevde ingen utbytte med denne type praksis etter så mange timer så da valgte jeg å finne en annen psykolog.