Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Centrum legekontor Lørenskog
En Fastlege som virkelig bryr seg.
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetJeg føler meg utrolig heldig som har Dr. Aatif Shaddiq som fastlege.
Fra første møte har han vært imøtekommende, lyttende og svært grundig i sin tilnærming ,Det som virkelig skiller ham ut, er evnen til å se hele mennesket og ikke bare symptomene.
Jeg har hatt både små og store helseplager og hver gang har jeg blitt møtt med respekt og forståelse. Han tar seg tid til å forklare behandlingsalternativer på en måte som er lett å forstå, og jeg føler alltid at mine bekymringer blir tatt på alvor.
Jeg setter ekstra stor pris på, hvordan han følger opp i etterkant. Enten det er med prøvesvar, henvisninger eller oppfølgingstimer, Jeg får alltid rask respons og føler meg godt ivaretatt.
Noe som gir meg stor trygghet.
Det er tydelig at Dr. AATIF viser omsorg for sine pasienter. Han husker detaljer fra tidligere samtaler, og jeg opplever at jeg ikke bare er en pasient i rekken, men et menneske som blir sett og hørt.
Jeg kunne ikke bedt om en bedre fastlege, og jeg anbefaler Dr. AATIF på det varmeste til alle som ønsker en lege som virkelig bryr seg.
Imøtekommende og dyktig
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetJeg er ganske ny som pasient hos Shaddiq. Jeg er utrolig fornøyd med denne fastlegen, han tar meg på alvor og følger opp etter legetimene. Opplever han som kunnskapsrik og en som har omsorg for sine pasienter. Han har i tillegg kort svartid og er meget tilgjengelig. Nå er han fastlege for hele min familie. Anbefaler han på det sterkeste.
En utrolig dyktig fastlege
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetJeg har hatt Aatif som lege for både meg og barna mine, og vi kunne ikke vært mer fornøyde. Han er svært kunnskapsrik, tar seg tid til å lytte, og gir oss følelsen av å bli sett og hørt. Jeg har erfaring fra helsevesenet i tre forskjellige land, og han er uten tvil en av de beste legene jeg har hatt. Kommunikasjonen er alltid tydelig, og jeg har stor tillit til vurderingene hans. Anbefales varmt!
Kunnskapsrik og interessert
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetEn kunnskapsrik fastlege som lytter og bryr seg. Flyttet inn i fine og romslige nye lokaler. Hatt Shaddiq som fastlege i mange år og er svært fornøyd.
Dyktig fastlegen
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetKort ventetid, og fornyer resepter ganske fort. Tar pasientene sine på alvor. Jeg er farmasøyt selv og synes at Legen er kunnskapsrik og dyktig.