Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Centrum legekontor Lørenskog
Kunnskapsrik og interessert
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetEn kunnskapsrik fastlege som lytter og bryr seg. Flyttet inn i fine og romslige nye lokaler. Hatt Shaddiq som fastlege i mange år og er svært fornøyd.
Dyktig fastlegen
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetKort ventetid, og fornyer resepter ganske fort. Tar pasientene sine på alvor. Jeg er farmasøyt selv og synes at Legen er kunnskapsrik og dyktig.
Trygg, kunnskapsrik og tilgjengelig
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetJeg har nylig byttet til Shadiq og er utrolig fornøyd. Han er alltid lyttende, tar seg tid og forklarer ting på en forståelig måte. Det er kort ventetid, og jeg får alltid den oppmerksomheten jeg trenger. Jeg føler meg veldig godt ivaretatt og trygg, og han er både dyktig og omsorgsfull. Anbefales på sterkeste.
Veldig bra lege
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetHyggelig/ veldig bra å samarbeide med kunder eller pasienter / han gir rask tilbakemelding på prøver eller meldinger.
Hele familien er veldig fornøyd om hans behandling.
Anbefalt
Lege: Aatif Shaddiq SkrevetEn lege som alltid har tid til pasientene sine. Han skynder seg aldri å fullføre konsultasjonen slik andre leger gjør. Jeg anbefaler ham med tillit.