Bestill time

Førstegangskonsultasjon
Pris: 1250 kr

I dag 15. jan I morgen 16. jan Fre 17. jan Lør 18. jan Søn 19. jan

Om

Vår klinikk er fokusert på å tilby mindre invasive behandlinger som gir best mulige resultater og forbedrer livskvaliteten – helt uten smerte. Vi kombinerer moderne rehabiliteringsbehandling med erfaring for å sikre den beste oppfølgingen.

Etter en grundig diagnose tilbyr vi skreddersydd behandling, fordi ingen pasienter er like. Det vi er mest kjent for, er The Jensen Method – en unik behandlingsmetode utviklet av vår grunnlegger. Denne metoden gir langvarige resultater og hjelper deg med å holde deg smertefri.

Vi er her for å støtte deg hele veien til en bedre og sunnere hverdag.

• Profilbilde av kiropraktor Marius Askeland Jensen
    Kiropraktor
    Førstegangskonsultasjon: 1 250 kr
    Neste time:

Siste vurderinger av Askeland Kiropraktikk

Endelig smertefri takket være Askeland Kiropraktikk

Kiropraktor: Marius Askeland Jensen Skrevet

Jeg er utrolig fornøyd med hjelpen jeg har fått hos Askeland Kiropraktikk. Jeg oppsøkte han på grunn av nakke- og skulderplager som hadde plaget meg i flere år. Fra første stund opplevde jeg en profesjonell og god behandling med en veldig god kartlegging som faktisk imponerte meg så kiropraktoren kunne forstå hvordan dette plaget meg.

Allerede etter noen få behandlinger merket jeg en betydelig forbedring, og nå føler jeg meg som en ny person! Det er fantastisk å kunne leve hverdagen uten smerte. Jeg kan på det varmeste anbefale Askeland Kiropraktikk til alle som sliter med lignende plager. En siste ting, normalt går timene veldig fort hos andre kiropraktorer jeg har prøvd hvor jeg får følelse av stress, men her ble tiden ikke noe tema. Tusen takk for hjelpen! Anbefales på det varmeste.