DiDent Tannlegesenter

Bestill time
I dag 13. mar | I morgen 14. mar | Lør 15. mar | Søn 16. mar | Man 17. mar | > | |
---|---|---|---|---|---|---|
Om
DiDent Tannlegesenter: Din moderne tannklinikk på Bjølsen
Velkommen til DiDent Tannlegesenter, din moderne tannklinikk i hjertet av Bjølsen! Vi er glade for å ønske deg velkommen til våre nye, større og mer pasientvennlige lokaler. Hos oss er din komfort og velvære i fokus, og vi gjør alt for å gjøre ditt tannlegebesøk så behagelig som mulig.
Vi har stor forståelse for at tannlegebesøk kan være forbundet med ubehag og engstelse for mange. Derfor er våre tannleger opptatt av å skape en trygg og avslappet atmosfære, hvor du kan føle deg ivaretatt og lyttet til. Vi tar oss tid til å forstå dine behov og tilpasse behandlingen deretter.
I våre nye lokaler har vi investert i den nyeste teknologien innen mikroskop for tannleger og 3D-printing. Dette gjør oss i stand til å tilby:
- Nøyaktig diagnostikk: Med mikroskopet kan vi undersøke dine tenner med stor nøyaktighet og oppdage eventuelle problemer tidlig.
- Effektiv behandling: 3D-printing gjør det mulig for oss å produsere mye av tannprotetikken, som for eksempel blekeskinner, usynlig tannregulering, kroner/broer og proteser (gebiss), direkte hos oss. Dette sparer deg for tid og venting.
- Forebyggende tannbehandling
- Fyllinger
- Tannkjøttbehandling
- Rotbehandling
- Tannbleking
- Protetikk
- Og mye mer
Hos DiDent Tannlegesenter tilbyr vi et bredt spekter av tannbehandlinger, inkludert:
Våre tannleger behersker norsk, engelsk, arabisk, armensk, gresk og russisk og håper vi med det kan få til en god kommunikasjon med deg - slik at du føler deg trygg og forstått gjennom hele behandlingen.
Vi er stolte av å være et moderne tannlegesenter som kombinerer faglig kompetanse med den nyeste teknologien og en omsorgsfull tilnærming. Vi ønsker å gi deg et sunt og strålende smil, og vi ser frem til å ønske deg velkommen til DiDent Tannlegesenter på Bjølsen!
Neste time:
Neste time: