Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Varna Legesenter AS
Veldig bra lege
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetEn av de beste legene jeg noen gang har truffet. Empatisk og flink i sitt eget fag.
Traff henne på Skoleveien legekontor på Ås, men nå driver hun si praksis for langt ifra der jeg bor. Anbefales for alle typer mennesker. Lege og medmenneske.
Imøtekommende og interessert , er til stede.
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetHun er imøtekommende og interessert i mine problemer for god hjelp og forklaring på ting tang. Veldig fornøyd .
Veldig fornøyd.
Lege: Marie Grytdal Eilertsen SkrevetOvertok henne etter at min forrige Fastlege Dr. Syvertsen sluttet gr alder. Hun er nøye og tar seg tid til å lytte. Virker faglig dyktig. Empatisk. ☺
God og trygg
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetAsbjørn er en utrolig flink og medmenneskelig lege, og hjelper på alle mulige måter. Jeg vet jeg alltid får hjelp når jeg er hos han. Men noen ganger opplever jeg han som litt stresset. Det tror jeg kan ha noe med at Varna Legesenter har en ordning som gjør at man kan sende sms kvelden før, og få time neste dag, og jeg tror det enkelte dager kan hope seg litt opp med pasienter av den grunn. Det er en veldig fin ordning, men jeg tror det hadde hjulpet om de presiserte enda bedre at sms-tjenesten kun er for korte konsultasjoner. Ikke kritikk mos Asbjørn riktignok, heller et forslag til legesenteret :) Asbjørn er en kjempeflink lege!
En trygg lege
Lege: Dag Asbjørn Omholt Ernø SkrevetAsbjørn lytter og tar deg på alvor,samtidig som humoren kan sitte løst. Han evner å se hele mennesket og ikke bare den konkrete diagnosen/ lidelsen. Vi har hatt han som familielege gjennom mange år og er veldig fornøyd.