Charles Amar Singh Sawali
Har hatt han noen mnd nå. Og mer nedlatene lege skal man lete lenge etter. Han dømmer pasientene negativt og kommer med påstander som ikke henger på greip. Han setter seg heller ikke inn i hvorfor man tar medesinene man går på. Men forlanger at man kutter de ut, da han mener det er mye bedre. Han er også nedlatenen og dømmende i forhold til at man dessverre er uføretrygdet pga sykdom. Makan te usmaklig lege. Ser det som skremmende at en lege ikke setter seg inn i hvorfor man tar de forskjellige medesinene man tar, men heller slenger ut masse vas i stedefor. Jobber i hvertfall ikke for å ivareta pasientens beste. Er også vanskelig å få time hos.
Har vært pasient av legekontoret siden 2001. Og er fornøyd med kontoret ellers.og de som jobber i skranken. Og de legene som har vært der i flere år. Men har vært misfornøyd med fastlenge etter at min fantastiske fastlege pensjonerte seg. Han er fastlege nr 2 jeg ufrivillig fikk utdelt på ett år. Like dårlig som hun som overtok legelista etter min gamle, herlige fastlege pensjonert seg. Ser frem til å få den nye fastlegen. Som er mer empatisk, foreståelsfull, hensynsfull og imøtekommende. Noe han her ikke er!
Har vært hos denne legen nå noen ganger etter at min tidligere fastlege gikk av med pensjon i fjor. Har et veldig positivt inntrykk av ham, og føler at han er på bølgelengde med meg som pasient. Har derfor byttet til ham som fastlege. Erfaringen min er at han er nøye, og venter ikke med å sende deg videre ved behov for videre utredninger, som Rtg, MR osv. Han er ung, men det er ikke noe negativt.