Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Lilleborg Legekontor AS
Verdens beste Lege!!!!!
Lege: Terje Johansen SkrevetSelv om jeg bor på holmen (uten bil) bytter jeg aldri. Terje har kanskje litt lite tid, men det er jo ikke rart når alle vil ha tiden hans. :-)
Garantert beste og hyggeligste legen i Oslo og omegn
Lege: Terje Johansen SkrevetTerje er en fantastisk fastlege og jeg har anbefalt ham til alle mine venner. Han er oppmerksom, sympatisk og svært tillitsvekkende, og har ikke minst forståelse for evt fobier i forbindelse med legebesøk (jeg har fullstendig angst for å ta halsprøver blant annet.) Har i tillegg alltid opplevd å få time på dagen om jeg har hatt behov for det.
Fantastisk lege!
Lege: Tone Cathrine Giercksky SkrevetTone Giercksky er den beste legen jeg har hatt. Hun er imøtekommende og blid, og tar seg tid til deg som pasient. Følte en stor trygghet ved første møte. Man stoler på hennes store kompetanse. Hun er en lege som virkelig bryr seg og yter mye mer service enn hvilken som helst annen lege jeg har møtt på.
Kan anbefale henne på det sterkeste!
Grundig og hyggelig lege
Lege: Terje Johansen SkrevetAlltid hyggelig
Grundig
Tar en på alvor
lett humør og lett og snakke med
Tillitsevekkende
Litt vimsete, og må noenganger minnes på om ting.
Beste legen
Lege: Tone Cathrine Giercksky SkrevetTone er den beste legen jeg har hatt. Svært ivaretagende, imøtekommende og lett å kommunisere med. Hun tar seg god tid til pasienten. Anbefaler henne på det sterkeste.