Terje Johansen
Meget hjelpsom etter yrkeskaden som jeg har pådratt meg, Jeg har flyttet ut av Oslo, men kommer ikke til å bytte fast lege.
Ham er flink til å sende meg videre når man trenger en annen behandling.
Denne mann er hyggelig og alltid imøtekomme med dine problemer. Hvis man skulle ønsker noen endring er vel åpningstridene og telefontidene. Ved kl 08.30 er det lang kø på telefonen
Terje er bare en så flott fastlege. Han lytter, og virker som han bryr seg om oss. Har bare godt å si om Terje. Jeg har gått til han nå i ca 30 år. Er like glad i han og føler meg trygg i hans hender. Dette er en lege som ser deg som person og ikke bare med nesa nedi daten selv om de må jo så klart bruke dataen. Jeg er veldig glad jeg har han som fastlege. Ellers er det en kjempe koselig gjeng som jobber der. Du føler deg ivaretatt.
100% tillit til Terje og staben. Jeg føler meg sett/ivaretatt av dem alle. Anbefaler Iladalen legekontor på det varmeste.
Meget dyktig lege som fulgte meg opp etter en ulykke hvor jeg ble innlagt på sykehus i flere mnd før jeg gradvis kom meg tilbake i jobb 100 %. Anbefales på det groveste.
Byttet til denne fastlegen for en stund siden, og har hatt en oppfølgingsrekke med flere timeavtaler. Jeg setter stor pris på oppfølgingen og hvordan jeg som pasient har blitt møtt. Fastlegen har fremstått som både trygg og kunnskapsrik, gitt meg både god informasjon og støtte i situasjonen. Nå er jeg oppe og går igjen, og det kjennes trygt å vite at jeg har en dyktig fastlege i bakhånd. Jeg setter stor pris på at jeg har blitt møtt på en så god måte. Dette gir tillit og trygghet, og det gjør at jeg tør å ta kontakt igjen senere hvis behovet skulle oppstå.