Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fredensborgklinikken
Kjempe flink lege som lytter og hjelper.
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetSvein har vært min lege imange år nå, han har hjulpet meg med veldig masse og jeg har blitt frisk pga hannes behandling.
Han har sendt meg videre til behandlinger når jeg har trengt det.
Med andre ord så er SHÅ den beste legen jeg har hatt.
Min bestelege
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetHele familen er så heldig å ha byens beste lege, han stiller alltid opp, uansett, er utrolig taknemlig for å ha han som lege, det føles trygt.
Fantastisk lege
Lege: Leif Erik Traasdahl SkrevetHar bare positive ting å si om legen. Det er ofte lang ventetid på kontoret, men når du kommer inn er du 100% i fokus. Han tar seg god tid og lytter til alt du har å si. Dersom han ikke kan hjelpe deg nøler han ikke med å sende deg videre ril eksperter
Den beste legen jeg har hatt
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetEr svært dyktig, er superfornøyd. Han lytter, vurderer og stiller spørsmål med påfølgende undersøkelser. Han har hjulpet meg masse og funnet ut av plager som ingen har funnet ut av tidligere. Er utrolig takknemlig for at han har hjulpet meg til å bli bedre.
En lege som tar deg på alvor.
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetHan lytter, er interessert i hvorfor man er der, hjelpsom...en flott og ikke minst blid lege...som man føler man kan snakke om alt med.