Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Fredensborgklinikken
Dyktig lege.
Lege: Leif Erik Traasdahl SkrevetEn lyttende og dyktig lege. Man blir fulgt opp,og det gir trygghet. Meget glad for at jeg og min familie får være på hans pasientliste!
Veldig flink lege
Lege: Leif Erik Traasdahl SkrevetHan tar seg alltid god tid til å lytte og forklarer på en lett forståelig måte hva som skjer eller hva som bør skje videre. Han har god oppfølging. Hele familien går hos han, og vi kunne ikke tenke oss noen annen lege.
Superengasjert og som alltid strekker seg litt ekstra
Lege: Svein Håvard Ålien SkrevetEn fastlege som klarer å hjelpe de som virkelig trenger hjelp, men som ikke klarer å spørre etter den. Ordner nødvendig utredning, purrer på lang ventetid. Han gjør rett og slett det lille ekstra. Ringer alltid tilbake og har god tid til å snakke.
En fantastisk flink lege
Lege: Leif Erik Traasdahl SkrevetVar hos ovennevnte lege og han reddet troligvis mitt liv ved sin kunnskap om hjertesykdom... Fikk meg raskt ti spesialist Sandvik som igjen sendte meg til UIN hvor jeg bli operert for akutt angina pectoris samme dag! Takk for tillit og forståelse.
Dyktig lege!
Lege: Leif Erik Traasdahl SkrevetHer blir man tatt på alvor. Han er meget dyktig og forståelsesfull. Eneste minuset er ofte lang ventetid.