Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Bleiker Legekontor
Den beste legen jeg har hatt.
Lege: Gaurav Sharma SkrevetMeget faglig dyktig lege. Han lytter og du blir tatt på alvor. Han er serviceinnstillt og en meget hyggelig lege.
Anbefales på det sterkeste.
Beste lege jeg har hatt.
Lege: Frikk Egil Nilssen SkrevetJeg har brukt Frikk i 17 år og han er en lege som lytter, tar deg alltid alvorlig og henviser deg videre hvis han føler det er nødvendig. Lett å få time. Gir han mine beste anbefalinger.
En flott og vennlig lege.
Lege: Frikk Egil Nilssen SkrevetGrunnet flytting måtte jeg dessverre bytte fastlege i dag. I løpet av mine 25 år har Frikk Nilssen vært min fastlege i 15 år.
Han har fulgt opp både små og store problemer.
Han er morsom, blid og imøtekommende. Jeg føler at han tar meg seriøst og det er kort ventetid for time. Har også fått komme inn på dagen da det har vært behov for det.
Det er videre veldig hyggelige sekretærer på dette legekontoret. Utrolig hjelpsomme og blide damer.
Seriøs og lyttende
Lege: Frikk Egil Nilssen SkrevetOpplever ham som oppriktig interessert og respektfull. Han kommer ikke med lettvinte løsninger og det føles alltid som han vil det beste.
Går også til ham med barna mine og de synes han er helt super!
Varsom, men hyggelig lege
Lege: Gaurav Sharma SkrevetDette er en lege som bryr seg om pasienten. Han er hyggelig og imøtekommende. Videre tar han seg tid, er han nøye og gjør grundige undersøkelser.
Jeg opplevde han imidlertid som litt for varsom ved forskrivning av medisiner på områder han ikke har førstehåndskunnskap om. I mitt tilfelle gjaldt det medisinbruk ved amming.