Nordbyen legesenter

Stakkevollvegen 33 9010 Tromsø

Siste vurderinger av behandlere ved Nordbyen legesenter

Kompetent og dyktig

Lege: Frank Robert Kristiansen Skrevet

Har hatt Frank til fastlege i 20 år.Han tar mæ alltid på alvor.Han lytter og gjør tiltak når det trengs.Anbefaler han på det varmeste!

Arrogant og uforutsigbar

Lege: Frank Robert Kristiansen Skrevet

Min opplevelse av denne legen er;
Mangel på faglig kompetanse ble kompensert ved arroganse og direkte ufinheter. Oppfølging, tilstedeværelse og støtte for pasienten, slik man forventer av en fastlege, er dessverre ikke tilstede iflg. min erfaring.

Den beste legene jeg har møtt

Lege: Lise Zimowski Johansen Skrevet

Veldig godt fornøyd med fastlegen min. Føler meg trygg og ivaretatt. Får god oppfølging av henne. I en veldig vanskelig livssituasjon, så vet jeg ikke hva jeg skulle gjort uten en så flink lege. Synd jeg ikke kan ta henne med når jeg flytter.

Kjempe kar

Lege: Frank Robert Kristiansen Skrevet

Frank har vært min fastlege nå i 9 år :)
Han har alltid tatt meg avloring og ikke gitt seg. Han lytter alltid:) og viser omsorg :) Frank robert anbefaler jeg på det sterkeste:) og alltid hyggelige folk i mottaket der også :)

Fastlege som kan anbefales.

Lege: Frank Robert Kristiansen Skrevet

Jeg har vert kunde / pasient hos Frank R Kristiansen, han er en meget dyktig fastlege, grundige undersøkelser, fikser det meste pasienter har behov for innenfor lege og legemiddel loven og helse relaterte saker, og gir forståelige beskjeder til pasientens ve og vell, lege F R K kan trykt anbefales videre til de som er kresen til fastleger og få en trygg behandling, mitt inntrykk er at han kan faget sitt, jeg har vert pasient hos denne legen i over 2 år nå og vert mange gang hos han og er storfornøyd med behandling, har funnet problem som ikke andre fastleger har gjort, mange andre leger virke ut som kun er penge leger som fort inn å fort ut, dette kan jeg ikke si om denne legen her.