Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Nordbyen legesenter
Sterkt anbefalt!
Lege: Lise Zimowski Johansen SkrevetSyns Lise er en veldig flink og kunnskapsrik lege. Hatt henne som fastlege i flere år, og heldigvis har hun mange år igjen!
Tar seg god tid til pasientene, føler meg sett og forstått. Flink til å henvise videre om det er utenfor hennes mandat eller kunnskapsområde.
Anbefales på det sterkeste!
En dyktig lege!
Lege: Frank Robert Kristiansen SkrevetJeg har hatt FRK som fastlege i x antall mange år. Han er god og lytte, tilpasser seg, stole på, og strekker sæ litt lenger for og gi hjelpa man treng. Vil virkelig anbefale å ha FRK som fastlege.
Kunnskapsrik men ikke noe mer
Lege: Lise Zimowski Johansen SkrevetI begynnelsen var hun en meget dyktig lege som tok seg god tid og lyttet til det man hadde å si og det virket som hun oppriktig brydde seg om deg. Min erfaring underveis var at hun mistet gnisten og tok seg ikke lenger tid til å gjøre mer enn det som var høyst nødvendig og man følte man nærmest var til bry og var bare en av de alle som skulle gjennom samlebåndet for å bli ferdig for dagen. Hun kan anbefales som lege hvis man ikke har psykiske problemer, men ville overhode ikke gått til hun hvis man har det og har behov for en som følger deg litt opp og stiller deg de vanskelige spørsmålene.
Anbefales sterkt
Lege: Lise Zimowski Johansen SkrevetHar hatt Lise som fastlege siden August 2018 og er veldig fornøyd med henne. Hun tar seg alltid god tid til å høre på hva du har å si, kommer med oppfølgingsspørsmål om tilstanden din, og virker generelt som om hun genuint bryr seg om din velvære. Effektiv og bruker ikke unødvendig tid på dilldall ved behov for videre henvisning og lignende. Trygg og kunnskapsrik. Som regel punktlig ved timeavtaler, sjelden betydelig forsinket.
Ikke fornøyd.
Lege: Sirin Hilde Johansen SkrevetFøler ikke at jeg klarer å kommunisere godt med henne, føler heller ikke at hun ser meg som person, eller har forståelse for hvordan jeg føler og opplever ting. Kan være litt "krass" og har sterke meninger om hva hun mener er "riktig", uavhengig av hvordan jeg opplever situasjonen(e). Føler ikke at jeg alltid blir tatt seriøst når det kommer til ting som kronisk utmattelse, psykiske problemer o.l. Opplever dermed at jeg må krangle med henne for å få mye av den hjelpa jeg vet jeg trenger.
Opplever at hun alltid har det travelt og prøver å få meg ut fra kontoret så fort som mulig, på tross av at hun nesten alltid er forsinket. Må gjerne tilbake flere ganger med samme problem for å komme igjennom det.
Har hatt Sirin som fastlege siden jeg var liten og har lenge tenkt på å finne meg en ny, men nå blir jeg faktisk å gjøre det.
Selve legekontoret er bra. Hyggelig og profesjonelt personale, grei beliggenhet med gratis parkering, og man får time dagen etter bestilling.