Om vurderingeneSiste vurderinger av behandlere ved Sentrum Legekontor -Tromsø
Meget dyktig
Lege: Per Christian Gundersen SkrevetDette er en meget dyktig lege på alle måter. Selv i perioder hvor jeg har hatt behov for ukentlige legetimer, har jeg alltid følt at jeg har blitt tatt på alvor. Han tar seg tid til å høre på det du har å si og undersøker deg ordentlig, og det er ingenting som er flaut eller ekkelt å ta opp med han. Selv om jeg nå har fått en litt lenger reisevei, har jeg beholdt han som lege.
Trivelig og jovial lege som husker sine passienter
Lege: Dag Yngve Nordvåg SkrevetDag e dyktig, flexibel, interressert, lyttende og elsker utfordringer...
Som enkelte har nevnt så e det litt vanskelig å komme fram på telrfon til resepsjon, men ellers e dette et legekontor med en meget dyktig og trivelig stab - både leger og legesekretærer.
En veldig dyktig lege
Lege: Dag Yngve Nordvåg SkrevetHar hatt Nordvåg som min fastlege siden 1998 og er den første fastlegen som har tatt meg og mine helseplager på alvor. Finner han ikke årsak til et problem, ja da henviser han meg til spesialister på UNN. Han er en fastlege som lytter til sine pasienter, som har både humor og selvironi. Han tar seg alltid tid til sine pasienter, noe som kan føre til at en må vente 10-15 minutter lenger enn det som var oppsatt timeplan, men det bryr meg ikke siden jeg vet at han bruker den tiden som trengs på hver enkel pasient. En topp lege og som jeg aldri kommer til å bytte ut.
fantastisk bra lege!
Lege: Per Christian Gundersen Skreveten valdig flink lege som vet hva han driver med! er veldig fornøye med han som lege! :D
møter alltid forståelse!
Lege: Per Christian Gundersen SkrevetGundersen har vært min fastlege i over 10 år, og kunne ikke tenkt meg noen annen lege. Møter forståelse der til enhver tid, noe aom gjør at jeg virkelig stoler på han, noe som er meget viktig!